Individuele sessies stembevrijding

“Vraag niet wat de wereld wil, maar wat jouw hart laat zingen,                                         want wat de wereld wil is mensen met een zingend hart”. (anoniem)

Je kunt bij mij individuele sessies stembevrijding volgen. We kijken dan in het moment wat jouw verlangen is en wat er bij jou gehoord wil worden.

Ik gebruik lichaamsgerichte oefeningen, meditaties en oefeningen die je bij je gevoel brengen. Zo proberen we contact te maken met wat in je leeft en dat in je eigen tempo naar buiten te brengen.

Soms begeleid ik je een deel van de sessie op de piano. Zo kun je “jouw lied, jouw klanken” in contact met mij, in de menselijke ontmoeting laten horen.

Daarnaast kunnen we vanuit mijn Alexander Techniek achtergrond kijken naar de meer technische hulpvraag van jou ten aanzien van het zingen en kan ik je oefeningen aanreiken om op een zo ontspannen mogelijke manier te zingen.

Doordat je je meer gewaar zult worden van je patronen en er ruimte is voor wat je voelt, zal je stem rijker gaan klinken en zul je meer ruimte ervaren in je zingen. Omdat je zingen op deze manier verbonden is met je zelf, zal het op den duur ook doorwerken in je persoonlijke leven.

referentie Marjo Brenters: Intens, toegewijd en liefdevol, dat kenmerkt Diete. Diete en ik hebben samengewerkt in de leergangen Michelangelo en Goud! (bij Jan Kortie). Daarbij nam Diete de pianobegeleiding op zich en deed lichaams- en klankoefeningen. Zij heeft een heldere en uitnodigende inbreng. Dat maakt dat de deelnemers op haar pianoklanken zingen zoals ze nog nooit gezongen hebben!

Carla: Ik heb bij Diete een diepgaand proces doorgemaakt. Haar liefdevolle aanwezigheid, uitnodiging en wijsheid hebben me bij stukken gebracht waarvan ik ergens wel wist dat ze latent aanwezig waren, maar nu heel erg voelbaar werden. Ik heb ze gevoeld, bewust gemaakt en laten klinken. Een helend proces! De meerwaarde van Diete als stembevrijder is dat ze naast haar eigen proces, de wijsheid als therapeut ook zo uitnodigend en ondersteunend is in haar muziek. Een aanrader!