Mantra zingen in Nijmegen: Allerzielen/herdenken

Oliepastel-abstract-warm-van-Boukje-Exler-bij-Galerie-Vier-Hoog-Achter-Zeist- (1)

Mantra zingen in Nijmegen: vrijdag 2-11-2018

Noem mij, noem mij, spreek mij aan.
Noem mij bij mijn diepste naam.
Voor wie ik liefheb wil ik heten.
(Neeltje Maria Min)

Mantra-zingen is een meditatieve manier van zingen. We zingen eenvoudige mantra’s en andere mooie melodieën met piano begeleiding. De mantra’s komen uit allerlei culturen en windstreken. We wisselen de mantra’s af met stiltes, waarin de muziek kan naklinken en op je kan inwerken..

Deze mantra avond is een speciale bijeenkomst; deze avond staat in het teken van Allerzielen/herdenken. Als je iemand wilt herdenken die afgelopen jaar of al (veel) langer geleden overleden is, dan kun je de naam van diegene doorgeven aan me. We zullen een mooi ritueel doen, waarbij ik de namen zing van diegenen die jullie hebben ingebracht.Verder zingen we zoals gewoonlijk mantra’s met elkaar.

Graag nodig ik je van harte uit! Met en zonder zangervaring welkom! Graag van tevoren aanmelden!

 Wanneer: vrijdag 2-11-2018
Waar: Cordium,
De Ruijterstraat 65
Nijmegen

Ontvangst: vanaf 19.30 (met gratis koffie/thee)
Zang: 20-22uu
Prijs: €11

Andere data:
vrijdag 30-11 van 20-22u
vrijdag 21-12 van 20-22u (Speciale avond omtrent Kerst/Licht)

Ervaring deelneemster Cecile: Zittend in een kring, met Diete aan de piano, weet Diete ons meteen op ons gemak te stellen. Zingen, zomaar met onbekenden is ook eng! We zingen al gauw, niet veel praten, maar doen! De eenvoudige teksten uit de hele wereld worden vaak herhaald en na even oefenen kunnen we al mooi samen zingen. Rustgevend! Door de vriendelijke, ondersteunende onderstroom van de piano lijkt het zingen eigenlijk helemaal vanzelf te gaan, zodat je echt jezelf kan voelen. Je kan luisteren naar je eigen stemgeluid en naar de samenklanken, de muziek die we samen maken. Zelfs het zomaar wat proberen wordt dan erg leuk. Diete’s woorden : “Probeer maar wat uit, het maakt niet uit, alles is goed, misschien geef je zo je buurvrouw ook de moed om wat te proberen”, werken bevrijdend!

Info:             diete.sybesma@hotmail.com / 06-24512662 of

Schrijf je in!