Helaas nog geen Mantra zingen in Nijmegen

Oliepastel-abstract-warm-van-Boukje-Exler-bij-Galerie-Vier-Hoog-Achter-Zeist- (1)

Mantra zingen in Nijmegen: 

 

Doorgaans leid ik op eens per maand op de vrijdagavond of zondagmiddag een mantra bijeenkomst.

Voorlopig kan ik helaas geen bijeenkomsten organiseren maar zodra er weer mogelijkheden zijn, zal ik deze op de website vermelden. Of schrijf je in voor mijn nieuwsbrief. Dan krijg je te horen wanneer ik weer start.
Ook is het belangrijk dat je je van tevoren aanmeldt i.v.m. met het beperkte aantal deelnemers.

Mantra-zingen is een meditatieve manier van zingen. We zingen eenvoudige mantra’s en andere mooie melodieën met piano begeleiding. De mantra’s komen uit allerlei culturen en windstreken. We wisselen de mantra’s af met stiltes, waarin de muziek kan naklinken en op je kan inwerken.

Waar: Cordium
De Ruijterstraat 65
Nijmegen

Wanneer er weer data bekend zijn, zal ik deze op de website publiceren.

Prijs: €13,50

Mantra zingen is voor mij voedsel voor mijn ziel. Kom ik met bezwaard gemoed? …Ik ga zingend weer naar huis.
Elly van Leeuwen

Ik vind het heerlijk om onder Diete haar enthousiaste professionele begeleiding te zingen en meegenomen te worden.
Michel

Het mantra zingen brengt me altijd dicht bij mezelf. Ook al ben ik geen zangtalent, ik laat me altijd heerlijk door Diete en de groep meenemen op reis. Anna

Zittend in een kring, met Diete aan de piano, weet Diete ons meteen op ons gemak te stellen. Zingen, zomaar met onbekenden is ook eng! We zingen al gauw, niet veel praten, maar doen! De eenvoudige teksten uit de hele wereld worden vaak herhaald en na even oefenen kunnen we al mooi samen zingen. Rustgevend! Door de vriendelijke, ondersteunende onderstroom van de piano lijkt het zingen eigenlijk helemaal vanzelf te gaan, zodat je echt jezelf kan voelen. Je kan luisteren naar je eigen stemgeluid en naar de samenklanken, de muziek die we samen maken. Zelfs het zomaar wat proberen wordt dan erg leuk. Diete’s woorden : “Probeer maar wat uit, het maakt niet uit, alles is goed, misschien geef je zo je buurvrouw ook de moed om wat te proberen”, werken bevrijdend!
Cecile

Info:             diete.sybesma@hotmail.com / 06-24512662

Schrijf je in!