Cursussen “zing je vrij” en doorgaande stem-groep

“ZING JE VRIJ”- cursus eigen-wijs”  (Amsterdam en Nijmegen)

In een kleine groep van ongeveer 6 tot 10 personen, gaan we onderzoeken wat jouw geluid is. Hoe klink je het lekkerst? Wanneer brengt je stem je in contact met wat in je speelt. Waar voel je dat in je lichaam? Wat hoor je in je stem? Durf je dat toe te laten, in je eigen tempo? Zo leer je in stapjes je vol moed te laten horen, zonder eindresultaat in gedachten. Dit gaat buiten onze norm van goed en fout om en heeft een schoonheid op zich.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen geluid. Hoe klinkt “jouw lied” op dit moment? Wat wil er nu klinken? Wat wil er nu gehoord worden? Ik nodig je uit je stem te laten klinken, ervaren en “ont-dekken”.

Aan de hand van ontspanningsoefeningen en lichaamswerk vanuit o.a de Alexander Techniek, meditaties met klank en oefeningen vanuit de stembevrijding, reik ik je middelen aan om al onderzoekend via je stem bij je zelf te komen.

——————————————————————————————————————–

 

Zing je vrij cursus

Lokatie: NIJMEGEN, Cordium, De Ruijterstraat 65

Kosten: €110  (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Data: 5 maandag avonden: 13-5, 20-5, 27-5, 3-6 en 17-6-2019

Tijd: 19.45- 21.45u

Wil je mee doen of meer info, stuur dan een mail naar diete.sybesma@hotmail.com, of bel 06 24512662


De doorgaande stem-groep (Er zijn plaatsen vrij gekomen) 

Lokatie: NIJMEGEN, Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB

Kosten: €110  (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Data: 16-9, 30-9, 21-10, 4-11 en 18-11-2019

 Tijd: 19-45-21.45u
——————————————————————————————

Zing je vrij cursus (vrijdag ochtend)

Lokatie: AMSTERDAM, Atlantisplein 1, 1093 NE

Kosten: €110 (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Data: 18-1, 1-2, 15-2, 1-3 en 15-3-2019

Tijd: 10-12u

Heb je belangstelling of vragen, laat het me dan weten.

Stuur dan een mail naar diete.sybesma@hotmail.com, of bel 06 24512662

——————————————————————————————————————–

Schrijf je in:

——————————————————————————————————————–

Ervaringen cursisten:

Lisette: Stembevrijding bij Diete is een aanrader: voor je lijf, voor je stem, voor je “piekerhoofd”, voor je ontspanning!

Greetje: Ik heb deze cursus als heel bijzonder en prettig ervaren! Diete stelde iedereen op zijn gemak en daardoor wist ze onverwachte en niet gedachte reacties los te maken. De combinatie van geluid maken, zingen, bewegen en stilte vormt een mooi geheel. Ik was vooral dol op het AUM zingen en sowieso op het gezamenlijk zingen: me doordrenkt voelen van geluiden. Als een grote schoonmaak.

Chris: Ik heb het als zeer bevrijdend ervaren.
Mijn stem is voor mij iets heel intiems en ik was er bang voor om mijn stem te horen en te laten horen. Dus was ik eigenlijk bang voor mijn eigen intimiteit. Dat is een heel stuk minder geworden en de kwetsbaarheid die ik voelde als ik geluid maakte is een kracht geworden.
Ik ben er nog niet, maar gun mezelf de tijd om tot stemexpressie te komen.
Het was een geweldige ervaring.
Sarah Jens: Diete verzorgt de pianobegeleiding bij mijn stembevrijdingsworkshops voor vrouwen. Deelnemers voelen zich snel veilig bij haar. Diete is stevig en gevoelig. In haar werk toont zij zich oordeelloos, ondersteunend en uitnodigend. Haar eigen levensmoed komt in haar bemoedigende begeleiding tot uiting. Dat is een zegen in dit vak!