Stembevrijding Cursus “zing je vrij” 2024

Stembevrijding: “ZING JE VRIJ” 

De cursus in mei zit vol. In september 2024 start er een nieuwe cursus!

In een kleine groep van 8 personen, gaan we onderzoeken wat jouw geluid is. Wanneer brengt je stem je in contact met wat in je speelt? Waar voel je dat in je lichaam? Wat hoor je in je stem? Durf je dat toe te laten, in je eigen tempo? Je kunt alles wat zich in jou aandient als ingang nemen. Als je je moed, schroom, angst, liefde,… kunt toelaten en het niet anders hoeft te zijn dan het op dat moment is, opent zich een ruimte in jou. Zo leer je je stapje voor stapje te laten horen, zonder eindresultaat in gedachten. Dit gaat buiten onze norm van goed en fout om en heeft een schoonheid op zich. Je laat je horen vanuit jouw authenticiteit. Bevrijdend voor jou, evenals voor de luisteraar.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen geluid. Hoe klinkt “jouw lied” op dit moment? Wat wil er nu klinken? Wat wil er nu gehoord worden? Ik nodig je uit je stem te laten klinken, ervaren en “ont-dekken”.

Aan de hand van ontspanningsoefeningen en lichaamswerk vanuit o.a de Alexander Techniek, meditaties met klank en oefeningen vanuit de stembevrijding en tantra, reik ik je middelen aan om al onderzoekend via je stem bij je zelf te komen.

(Zie ook de info onder het kopje stembevrijding!)

——————————————————————————————————————–

Zing je vrij cursus Nijmegen

Lokatie: NIJMEGEN, Cordium, De Ruyterstraat 65
Data: 13, 27 mei, 3, 10 en 17 juni 2024 (AL VOL)
Tijd: 20-22u
Kosten: €145 (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Lokatie: NIJMEGEN, Cordium, De Ruyterstraat 65
Data: do 19 sept, 3, 17, 31 okt en 14 nov 2024 (NOG 2 PLEKKEN VRIJ)
Tijd: 19.45-21.45u
Kosten: €145 (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Ben je geïnteresserd laat van je horen!
Wil je mee doen of meer info, stuur dan een mail naar diete.sybesma@hotmail.com, of bel 06 24512662


 

 


Stemworkshops op aanvraag:

Ik geef op aanvraag allerlei stembevrijdingsworkshops en mantra bijeenkomsten. Wil je meer info over wat er mogelijk is, dan hoor ik het graag!

Ervaringen: 
Tineke Kabbes van vrouwen netwerk Entre femmes Gooi.
Diete heeft een prachtige workshop stembevrijding bij ons verzorgt. Haar integere, professionele begeleiding gaf veel vertrouwen waardoor er een bijzondere verbinding ontstond. Ik wist niet dat ik ook kan zingen. 😉

Sjoukje van Toonkunstkoor Heerenveen.
Ondanks dat er eerst best wat weerstand was bij m.n. de oudere deelnemers, wist Diete mensen snel op hun gemak te brengen. Door de ontspannen sfeer en de oefeningen die Diete aanreikte kwam er een vrijheid en ruimte die terug te horen was in de klank. 

Schrijf je in:

——————————————————————————————————————–

Ervaringen cursisten:

Lisette: Stembevrijding bij Diete is een aanrader: voor je lijf, voor je stem, voor je “piekerhoofd”, voor je ontspanning!

Greetje: Ik heb deze cursus als heel bijzonder en prettig ervaren! Diete stelde iedereen op zijn gemak en daardoor wist ze onverwachte en niet gedachte reacties los te maken. De combinatie van geluid maken, zingen, bewegen en stilte vormt een mooi geheel. Ik was vooral dol op het AUM zingen en sowieso op het gezamenlijk zingen: me doordrenkt voelen van geluiden. Als een grote schoonmaak.

Chris: Ik heb het als zeer bevrijdend ervaren.
Mijn stem is voor mij iets heel intiems en ik was er bang voor om mijn stem te horen en te laten horen. Dus was ik eigenlijk bang voor mijn eigen intimiteit. Dat is een heel stuk minder geworden en de kwetsbaarheid die ik voelde als ik geluid maakte is een kracht geworden.
Ik ben er nog niet, maar gun mezelf de tijd om tot stemexpressie te komen.
Het was een geweldige ervaring.
Sarah Jens: Diete verzorgt de pianobegeleiding bij mijn stembevrijdingsworkshops voor vrouwen. Deelnemers voelen zich snel veilig bij haar. Diete is stevig en gevoelig. In haar werk toont zij zich oordeelloos, ondersteunend en uitnodigend. Haar eigen levensmoed komt in haar bemoedigende begeleiding tot uiting. Dat is een zegen in dit vak!