Cursussen “zing je vrij” en doorgaande stem-groep

“ZING JE VRIJ”- cursus eigen-wijs”  (Amsterdam en Nijmegen)

Op dit moment zijn er geen cursussen gepland, maar wanneer er weer gestart wordt, zal ik de data vermelden op de website. 

In een extra kleine groep (v.w. Corona) van 4 tot 8 personen, gaan we onderzoeken wat jouw geluid is. Hoe klink je het lekkerst? Wanneer brengt je stem je in contact met wat in je speelt. Waar voel je dat in je lichaam? Wat hoor je in je stem? Durf je dat toe te laten, in je eigen tempo? Zo leer je in stapjes je vol moed te laten horen, zonder eindresultaat in gedachten. Dit gaat buiten onze norm van goed en fout om en heeft een schoonheid op zich.

Ieder mens is uniek en heeft een eigen geluid. Hoe klinkt “jouw lied” op dit moment? Wat wil er nu klinken? Wat wil er nu gehoord worden? Ik nodig je uit je stem te laten klinken, ervaren en “ont-dekken”.

Aan de hand van ontspanningsoefeningen en lichaamswerk vanuit o.a de Alexander Techniek, meditaties met klank en oefeningen vanuit de stembevrijding en tantra, reik ik je middelen aan om al onderzoekend via je stem bij je zelf te komen.

——————————————————————————————————————–

Zing je vrij cursus Nijmegen

Lokatie: NIJMEGEN, Cordium, De Ruijterstraat 65

De cursussen in Cordium zijn Corona- proof!
Ik hou me aan de RIVM maatregelen. Ik huur de grootste ruimte waar normaal gesproken 34 mensen in kunnen en er is net een nieuw ionisatie systeem geplaatst dat 97% van de lucht zuivert. Vanwege Corona werk ik nu met extra kleine groepen, van 4 tot 6 deelnemers. Er is dus ook veel ruimte voor individuele aandacht.

De kosten zijn afhankelijk van de groepsgrootte.
Een cursus bestaat uit 5 sessies.

Data: Nader te bepalen.

Tijd: 19.45- 21.45u

Wil je mee doen of meer info, stuur dan een mail naar diete.sybesma@hotmail.com, of bel 06 24512662


De doorgaande stem-groep Nijmegen 

Lokatie: NIJMEGEN, Cordium, De Ruyterstraat 65, 6512 GB

De gehele cursus bestaat uit 5 sessies.
Kosten: n.t.b. (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Data: Nog nader te bepalen.

 Tijd: 19-45-21.45u
—————————————————————————————–

Zing je vrij cursus Amsterdam

Een kennismakingsserie van 5 bijeenkomsten , voor een klein groepje van 4-6 deelnemers. (V.w. Corona) Een korte serie om het stembevrijdingswerk, mij en mijn werkwijze te leren kennen.

Dinsdag avond van 20-22u
Data: nog nader te bepalen
4 Deelnemers
Kosten: n.b.t. (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Vrijdag ochtend van 10-12u,
Data: nog nader te bepalen
Kosten: n.t.b. (gehele cursus, inclusief 21% BTW)

Heb je belangstelling of vragen, laat het me dan weten.

Stuur een mail naar diete.sybesma@hotmail.com, of bel 06 24512662


Stemworkshops op aanvraag:

Ik geef op aanvraag allerlei stembevrijdingsworkshops en mantra bijeenkomsten. Wil je meer info over wat er mogelijk is, dan hoor ik het graag!

Ervaringen: 
Tineke Kabbes van vrouwen netwerk Entre femmes Gooi.
Diete heeft een prachtige workshop stembevrijding bij ons verzorgt. Haar integere, professionele begeleiding gaf veel vertrouwen waardoor er een bijzondere verbinding ontstond. Ik wist niet dat ik ook kan zingen. 😉

Sjoukje van Toonkunstkoor Heerenveen.
Ondanks dat er eerst best wat weerstand was bij m.n. de oudere deelnemers, wist Diete mensen snel op hun gemak te brengen. Door de ontspannen sfeer en de oefeningen die Diete aanreikte kwam er een vrijheid en ruimte die terug te horen was in de klank. 

Schrijf je in:

——————————————————————————————————————–

Ervaringen cursisten:

Lisette: Stembevrijding bij Diete is een aanrader: voor je lijf, voor je stem, voor je “piekerhoofd”, voor je ontspanning!

Greetje: Ik heb deze cursus als heel bijzonder en prettig ervaren! Diete stelde iedereen op zijn gemak en daardoor wist ze onverwachte en niet gedachte reacties los te maken. De combinatie van geluid maken, zingen, bewegen en stilte vormt een mooi geheel. Ik was vooral dol op het AUM zingen en sowieso op het gezamenlijk zingen: me doordrenkt voelen van geluiden. Als een grote schoonmaak.

Chris: Ik heb het als zeer bevrijdend ervaren.
Mijn stem is voor mij iets heel intiems en ik was er bang voor om mijn stem te horen en te laten horen. Dus was ik eigenlijk bang voor mijn eigen intimiteit. Dat is een heel stuk minder geworden en de kwetsbaarheid die ik voelde als ik geluid maakte is een kracht geworden.
Ik ben er nog niet, maar gun mezelf de tijd om tot stemexpressie te komen.
Het was een geweldige ervaring.
Sarah Jens: Diete verzorgt de pianobegeleiding bij mijn stembevrijdingsworkshops voor vrouwen. Deelnemers voelen zich snel veilig bij haar. Diete is stevig en gevoelig. In haar werk toont zij zich oordeelloos, ondersteunend en uitnodigend. Haar eigen levensmoed komt in haar bemoedigende begeleiding tot uiting. Dat is een zegen in dit vak!