3-Daagse stembevrijding: In het stille hart van de orkaan.

 

In het stille hart van de orkaan.

3-daagse Stembevrijding met Diete Sybesma & Renée Mars met ondersteuning van Biodanza & Bewustzijnswerk

Een stembevrijdings 3-daagse voor mensen met ervaring in stembevrijding, die toe zijn aan verdieping.

Ken je het gevoel van vastzitten, je vasthouden aan een patroon: bekend, veilig maar niet echt passend of bevredigend meer? Misschien voel ook jij de behoefte om een nieuwe stap te zetten, om meer vanuit vertrouwen en overgave te leven, waarin het leven zich mag ontvouwen en jij meebeweegt op de golven en stroom van het leven? Ken je de kracht van stilte, waarin je met lege handen durft te staan en dat wat zich voordoet kunt ervaren?

Ons lichaam is een gevoelig instrument als wij er naar leren luisteren. En in onze stem is veel hoorbaar van hoe het met ons gaat. Als wij onszelf met rust leren laten en het nergens heen hoeft te gaan, kunnen wij ons openen voor het mysterie van het bestaan. Het mysterie; dàt wat jou in contact brengt met je diepste weten en je verbindt met je hart en “zijn”: een grote ruimte. Dit vraagt van ons om de ongewisheid in de ogen te kijken en de gevoelens die zich voordoen te ervaren.

In dit stembevrijdingsweekend oefenen we opnieuw het leven ten volle te nemen. We oefenen om “Ja” te zeggen tegen het leven, om “Ja” te zeggen tegen alles wat zich in ons aandient, wàt het ook is. We leren àlle ervaringen die het leven ons geeft tot ons te nemen, met een gezonde nieuwsgierigheid. Zo kunnen we de levensenergie in ons laten stromen. en ontdekken dat in/ onder al die lagen een grote ruimte is waarin we vertrouwen kunnen hervinden: het hart van de orkaan. Alle gevoelens, lichamelijke sensaties, gedachten zijn tijdelijk en veranderlijk van vorm. Daarentegen is de kalme, rustige grond altijd aanwezig in ons, zelfs als we er bij tijd en wijle even geen contact mee kunnen maken. Deze veranderende energie en het bewustzijn zitten niet alleen in òns, maar ook overal om ons heen, in de natuur en in andere mensen. Daarom wordt het ook versterkt als wij in een groep werken. Er komt extra bewustzijn bij, door samen het proces aan te gaan: de bedding wordt gedeeld en daardoor groter. Zo kunnen wij veel voor elkaar betekenen.

Praktisch:

Wanneer: 1, 2, 3 november 2019
Van 1-11 10.30u (inloop 10u) tot 3-11 17.30u.

Waar: “Heart vision”, Bosscheweg 2a, Vught

Bijdrage: Vanaf € 400,- (tot 20 september vroegboekkorting) tot €550, afhankelijk van overnachtingen in een zaal met 4-6 personen, of 1, 2 of 3 persoons luxe hotelkamer. (Vraag naar de mogelijkheden.)

Wie: Diete Sybesma  en Renée Mars

Leren de weg te gaan van doen naar zijn.