stem/dans 3 daagse “VOL LEVEN”

If you can talk you can sing,
If you can walk you can dance
(Zimbabwaans gezegde)
————————————————————————————————–

De 3-daagse “VOL LEVEN” zomer en/of najaar 2024

Verlang jij er ook naar het leven in al haar volheid te leven?

In dit weekend kun je via stem en dans contact maken met wie je ten diepste bent.
Je ontdekt wat er in jou leeft aan vreugde, angst, verdriet of dankbaarheid.  In verbinding met jezelf, met jouw lichaam, kun je ontdekken wat er bij jou in beweging gezet wil worden en wat er wil klinken. Door hier uiting aan te geven kan er een grote innerlijke rust, ruimte en kracht ontstaan. Het gaat dit weekend niet om mooi zingen of dansen. Het gaat ook niet over je best doen. Het gaat wel over het leven in jou, in al haar facetten, tot leven te brengen. Dan leef je voluit!

Ervaringen deelnemers:

Diete en Renee waren in staat om in no time een zo veilige bedding te scheppen dat ik mijzelf toestond om ‘fouten’ te maken. Met andere woorden; mijn innerlijke criticus mocht er bij zijn en toch handelde ik. Dat heet kwetsbaarheid in overgave voor mij. Al veel heb ik gedaan op het gebied van persoonlijke ontwikkeling maar het ongemak durven aangaan met het laten klinken van mijn stem is absoluut een verrijkende toevoeging. Er was nauwelijks ‘praten over’ maar juist heel veel ervaringen. Precies waar ik moet zijn. Ik ben dus nog niet klaar met dit pad.  Dankjewel, Diete en Renee voor jullie waarachtige begeleiding; vol in contact!  MARGREET

Ik geniet nog steeds na van een mooi en intens weekend dansen en stembevrijding. Ik heb ervaren dat ik er mag zijn met al mijn gevoel in me. Ik heb een reis gemaakt echt naar mezelf en ontdekt dat alles er ook mag wezen en mag zijn. Dank voor jullie liefdevolle begeleiding tijdens een prachtige driedaagse en ik heb het als een cadeautje mogen ontvangen.   MIRJAM

Jullie hebben mij een kostbaar geschenk gegeven met dit weekend. Ik heb voor het eerst mijn ‘pijnlichaam’ (waar ik mij de laatste tijd van bewust was geworden) ervaren als een bron van kracht. Al die oude pijn uit mijn leven, tot nog toe zag ik het alleen als last. Maar nu heb ik gevoeld wat een power er loskomt als ik die pijn klank kan geven, uit kan zingen! Ik voelde een intense vreugde, voelde me vol leven ineens.   MICHAEL

Ik stond open voor wat er zou komen en omdat de andere deelnemers zichzelf zo bloot gaven, durfde ik dat uiteindelijk ook. Het heeft me veel inzicht gegeven, wat ik nu nog aan het verwerken ben op een fijne, rustige wijze. Wat kan de wereld mooi zijn als er aandacht is voor elkaar in een veilige bedding. Dank voor jullie professionele en toegewijde begeleiding, heb ik bewondering voor!   ANNELIES

Graag nogmaals mijn warme dank voor jullie geweldige begeleiding afgelopen weekend.
Voor mij was het een onvergetelijke belevenis. Zo merk ik dat ik veel meer ‘’eigenaar’’ ben geworden van mijn eigen lichaam en stem. Ik heb het als een warm bad van liefde ervaren waarin ik helemaal mocht zijn wie ik ben. Zo lang daarin te mogen zijn, drie dagen lang, voelt wel als een wonder.   SJOERD

De bewegingen en de klanken ontroerden, de ontmoetingen en de stilte verbonden.
De schoonheid is gezien, gevoeld, geproefd, gehoord en beleefd, alleen en samen.
Iedereen hartelijk dank voor dit weekend vol levenskunst!   NELLY

Het was werkelijk een prachtig weekend en het heeft mij veel gebracht.  Door de liefdevolle bedding kon ik mij intens verbinden met mezelf.  Ik was erg moe en uitgeput aan het begin van het weekend, door dit helemaal toe te laten kwam ik bij een diep verdriet. Ik zong mijn diepe verdriet voluit en voelde daarna ineens mijn levensenergie weer door mij heen stromen, heel bijzonder!
Toen ik thuis kwam na dit weekend heb ik spontaan en heel tijdje een welkoms lied gezongen voor mezelf, dat was mooi.
Lieve Renee en Diete, heel erg bedankt voor deze rijkdom, voor jullie kracht, kwetsbaarheid, echtheid en openheid.  LILA

Wat was het een bijzonder weekend!! Waarin we écht VOL hebben geleefd! Waarin we heel diep zijn gegaan in alles wat er was. Waarin we wat er was we konden uitleven in dans en klank.  Zo bijzonder om ook met elkaar te dansen en te zingen. Mee te gaan in elkaars beweging of klank of er juist iets tegenover te stellen. Er waren zoveel momenten dat ik kippenvel kreeg van de samenklanken die ontstonden. Bijzonder om je in zo’n korte tijd zo verbonden met elkaar te voelen.
De oefeningen waren zo mooi op elkaar afgestemd en de opbouw voelde heel vloeiend en natuurlijk. Jullie zijn zo’n mooi paar samen en vullen elkaar zo mooi aan! Het is moeilijk om te omschrijven wat ik die dagen allemaal heb beleefd. Ik ben zo dankbaar dat ik een kracht heb kunnen voelen in mijzelf waarvan ik niet wist dat die er was. Door je over te geven aan alles wat er in je leeft, al is dat zo’n angst of verdriet kan er zoiets moois ontstaan.  MONIQUE 

AANBOD

 PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor:  Iedereen die kennis wil maken met de combinatie van Biodanza en Stembevrijding/stemwerk. Voor iedereen die op zoek is naar verdieping en bewuster en voller leven.

Waar:
Herberg de Dieken
Helhuizerweg 1
Holten                                                                                                                    

Wanneer: Nader te bepalen.

Kosten:
Voor het hele weekend – inclusief workshops, alle (h-)eerlijke maaltijden en 2 x overnachten  – betaal je €495. Het bedrag kan eventueel in twee termijnen worden voldaan.

Schrijf je in!