stem/dans 3 daagse “VOL LEVEN”

If you can talk you can sing,
If you can walk you can dance
(Zimbabwaans gezegde)
————————————————————————————————–

De 3-daagse “VOL LEVEN” 22-24 maart 2019

Helaas! we zitten vol. Laat me weten als je op de wachtlijst wilt…

Verlang jij er ook naar het leven in al haar volheid te leven?
In dit weekend kun je via stem en dans contact maken met wie je ten diepste bent.
Je ontdekt wat er in jou leeft aan vreugde, angst, verdriet of dankbaarheid.  In verbinding met jezelf, met jouw lichaam, kun je ontdekken wat er bij jou in beweging gezet wil worden en wat er wil klinken. Door hier uiting aan te geven kan er een grote innerlijke rust, ruimte en kracht ontstaan. Het gaat dit weekend niet om mooi zingen of dansen. Het gaat ook niet over je best doen. Het gaat wel over het leven in jou, in al haar facetten, tot leven te brengen. Dan leef je voluit!
Ervaringen deelnemers:

-Ik vond het een geweldige drie-daagse. Precies het goede niveau, wel uitdagend maar niet te zwaar. De solozang was wat mij betreft het hoogtepunt en daarnaast vind ik jullie een fijn duo dat elkaar goed aanvoelt. Het weekend heeft me uitgedaagd, mijn inzicht in mezelf vergroot, me dichter bij mezelf gebracht en nieuw inzicht in en op anderen gegeven. Kortom: een zeer waardevolle ervaring die zeker voor herhaling vatbaar is

-Dank jullie wel voor jullie oprechtheid, warmte, puurheid en kracht die ik bij jullie heb ervaren. En de rake opmerkingen op het juiste moment, waardoor ik mij gezien voelde. De veiligheid die jullie wisten te creëren en de fijne groep die die veiligheid oppakte en versterkte was geweldig. Net als de fijne lokatie en het lekkere biologische eten. Daar spreekt veel zorg uit.

-Ik heb het hele weekend geweldig gevonden. Ik heb vooral veel gehad aan de stemoefeningen: het ervaren dat iedereen een eigen klank heeft en dat die klank er mocht zijn. Er bestond geen goed of fout. Het was zoeken naar je eigen toon, de hoogte, het volume, de beweging die bij je paste en iedereen was prachtig in de kwetsbaarheid van het moment. Het hielp mij om mijn stem te durven gebruiken op een manier die ik vooraf niet voor mogelijk had gehouden. Ik voelde mij kinderlijk trots, omdat ik mij niet had laten leiden door al mijn beperkende gedachten, maar gewoon, trillend en wel, mijn geluid heb laten horen aan de groep. (en aan mijzelf!) Ik heb regelmatig (ook na thuiskomst) het zinnetje gezongen: Ik heb een grens (i.p.v. steen) verlegd in een rivier op aarde…

 PRAKTISCHE INFORMATIE

Voor:                                                                                                                             Iedereen die kennis wil maken met de combinatie van Biodanza en Stembevrijding/stemwerk.

Waar:                                                                                                                           Boswijk Instituut                                                                                                                   Landgoed Beukenrode                                                                                           Beukenrodelaan 2 L/ 2 M                                                                                                   3941 ZP Doorn

Wanneer:                                                                                                                            Vrijdag 22 maart 2019 vanaf 10.30u (inloop vanaf 10u)
tot zondag 24 maart 2019, 17.30u                                                                                                                       

Kosten:
Voor het hele weekend – inclusief workshops, alle (h-)eerlijke maaltijden en 2 x overnachten – betaal je € 425.

Schrijf je in!