Stembevrijding proeverij

Overweeg je mee te doen met een cursus, 3-daagse of serie, maar weet je nog niet of stembevrijding wat voor je is, dan is deze middag een mooie gelegenheid om het uit te proberen. Ook als je je hebt aangemeld voor de Latifa serie, maar nog geen ervaring hebt met stembevrijding, raden we deze middag aan.

Je leert deze middag wat basis dingen over stemgebruik en contact te maken met wat in je leeft. Stembevrijding gaat over in alle vrijheid stem te geven aan wat in ons leeft.
Ons lichaam is ons instrument. Alles wat je ervaart ervaar je via je lichaam; daarin is van alles voelbaar en hoorbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld voelen dat we diep in de buik ademen als we ontspannen zijn, onze stem horen trillen als we zenuwachtig zijn, fysieke spanning opmerken als we angst ervaren, de adem vastzetten als we schrikken, warmte in onze hartstreek voelen als we ons openen, de muziek als vanzelf door ons heen horen komen als wij in verbinding zijn, …

Ons lichaam is een gevoelig instrument als wij er naar leren luisteren. En in onze stem is veel hoorbaar van hoe het met ons gaat. Door contact te maken met je lichaamssensaties en je emoties, daarin te klinken, laat je horen wat er op dat moment in je leeft.

Als we deze vrije stroom van gevoelens en lichaamssensaties meer toelaten komen we in een vrijheid en ruimte terecht.

Het gaat daarbij niet over “mooi zingen”. Het gaat wel over authentiek en puur zijn. Dat is van een ander soort schoonheid. Als je klinkt zoals je je op dat moment voelt, dan is dat bevrijdend voor jezelf en voor de luisteraar.

Hierbij van harte uitgenodigd, precies zoals je nu bent!

Op dit moment zijn er geen cursusdata gepland. Zodra er weer cursussen gepland staan, zal ik die publiceren op de site.