Mantra zingen Nijmegen

Oliepastel-abstract-warm-van-Boukje-Exler-bij-Galerie-Vier-Hoog-Achter-Zeist- (1)

Mantra zingen in Nijmegen: vrijdag 21-09-2018

….In de diepte van mijn ziel, zingt een woordeloos lied                                                     Een lied dat woont in het zaad van mijn hart…..

Mantra-zingen is een meditatieve manier van zingen. We zingen eenvoudige mantra’s en andere mooie melodieën met piano begeleiding. De mantra’s komen uit allerlei culturen en windstreken. We wisselen de mantra’s af met stiltes, waarin de muziek kan naklinken en op je kan inwerken..

Graag nodig ik je van harte uit! Met en zonder zangervaring welkom! Graag van tevoren aanmelden!

Wanneer: vrijdag 21-09-2018
Waar: Cordium,
De Ruijterstraat 65
Nijmegen

Ontvangst: vanaf 19.30u (met gratis koffie/thee)
Zang: 20-22u
Prijs: €11

Andere data: zondag 14 -10 van 19.30-21.30u
vrijdag 2-11 van 20-22u (Speciale avond omtrent Allerzielen)
vrijdag 30-11 van 20-22u
vrijdag 21-12 van 20-22u (Speciale avond omtrent Kerst)

Ervaring deelneemster Cecile: Zittend in een kring, met Diete aan de piano, weet Diete ons meteen op ons gemak te stellen. Zingen, zomaar met onbekenden is ook eng! We zingen al gauw, niet veel praten, maar doen! De eenvoudige teksten uit de hele wereld worden vaak herhaald en na even oefenen kunnen we al mooi samen zingen. Rustgevend! Door de vriendelijke, ondersteunende onderstroom van de piano lijkt het zingen eigenlijk helemaal vanzelf te gaan, zodat je echt jezelf kan voelen. Je kan luisteren naar je eigen stemgeluid en naar de samenklanken, de muziek die we samen maken. Zelfs het zomaar wat proberen wordt dan erg leuk. Diete’s woorden : “Probeer maar wat uit, het maakt niet uit, alles is goed, misschien geef je zo je buurvrouw ook de moed om wat te proberen”, werken bevrijdend!

Info:             diete.sybesma@hotmail.com / 06-24512662 of

Schrijf je in!